SCHALKE - B.MÜNİH maç tahmini 18 eylül 2011

Bundesliga'da kuşkusuz haftanın en önemli maçı. Sezon başı büyük bir bonservis bedeli ile Schalke'den B.Münih'e transfer olan kaleci Neuer için de eski takımına karşı forma giyecek olması nedeniyle ilginç bir mücadele bizi bekliyor.

Schalke hafta içi Avrupa Ligi mücadelesinde S.Bükreş ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Maçın hakimi Schalke'ydi ancak net pozisyon bulmakta zorlandılar.

Yıldızlar topluluğu B.Münih ise Şampiyonlar Ligi'nde Villarreal'i deplasmanda 2-0 mağlup etmesini bildi. Heynckes yönetiminde B.Münih'in artık savunma problemleri kalmadı. Neuer, Rafinha ve Boateng üçlüsünün hemen takıma adapte olması ile Bayern hem geride hem ileride çok başarılı bir performans göstermeye başladı.

Herkes gollü bir maç bekliyor ancak ben öyle düşünmüyorum. Öncelikle Bayern'in 7 maçtır gol yemeden kazandığını belirtmekte fayda var. Rangnick bunu bildiği için temkinli oynatacaktır takımını. Bayern'in sağlam savunması, Schalke'nin de kontrollü oynayacak olması ile ALT tercihi bende öne çıkıyor. Oran da çok cazip; 2.30! 1.30'dan yatıp üzülmek yerine, 2.30'u kovalamak bu maçta en mantıklı seçenektir.

Schalke: Fährmann - Höger, Höwedes, Matip, Fuchs - Papadopoulos, Holtby - Farfan, Raul, Draxler - Huntelaar

B.Münih: Neuer - Rafinha, Boateng, Badstuber, Lahm - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - T. Müller, Kroos, Ribery - Gomez

0 yorum:

Yorum Gönder