MANCHESTER UTD - CHELSEA maç tahmini 18 eylül 2011

Haftanın maçında lider M.United sahasında Chelsea’yi konuk edecek. Lige inanılmaz başlayan ve 4 maçta 18 gol atarak herkese gol yağdıran United hafta içinde Şampiyonlar Liginde deplasmanda Benfica ile 1-1 berabere kaldı. Bu maçta değişik bir 11 ile sahaya çıktılar ve istediklerini aldılar. Ligde 8 golü olan ve üst üst 2 kez hat-trick yapan Rooney bu maçta da en büyük kozları olacak. sakatlıklar can sıkmaya devam etse de United kadrosun ayeni kattığı genç yeteneklerin performanslarıyla aynı performansı gösterebiliyor.

Chelsea ise ligde 3 galibiyet ve 1 beraberlik almasına rağmen maçlarını zar zor kazandı. Tabii yeni bir teknik direktör ve futbolcuların uyum sağlaması bunun nedeni. Hafta içinde Şampiyonlar Liginde evlerinde Leverkusen’i 2-0 yenerek moral buldular. Takımın kurgusunda önemli olan defansif orta sahaya Meirelles alındı ve daha ayağının tozuyla ilk 11’e yerleşti. Torres’in takım arkadaşlarıyla ilgili yaptığı açıklamalar biraz sıkıntı yarattı. Forvette Mata’nın gelmesi de eksik bölgeyi tamamladı.

Geçen sezon oynanan iki maçı da United kazanmıştı. Mourinho sonrasında Ferguson Chelsea’ye karşı büyük üstünlük kurdu. Bu maçta da United’ın kazanmasını ve üst olmasını bekliyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder