ATL. MADRID - SANTANDER maç tahmini 18 eylül 2011

Hafta içi UEFA Avrupa Ligi maçında sahasında Celtic'i ağırlayan ve maçı 2-0 kazanan Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid lig maçında bu kez Racing Santander'i ağırlayacak.

Atletico Madrid, Celtic karşısında baştan sona üstün oynadığı maçta Falcao, Diego ve Arda gibi yeni transferlerinin üst düzey performansıyla rahat bir galibiyet aldı. Bu maçta Atletico Madrid adına birçok ilk yaşandı. Falcao ve Diego ilk gollerini atarken, atarken; temsilcimiz Arda Turan ilk asistini yaptı.

Madrid ekibinde bu üç ismin takıma çok çabuk uyum sağlaması işlerin yolunda gitmesini sağlayacaktır. Atletico Madrid, Celtic karşısındaki performansını lige taşıyarak son dönemlerde zorlandığı Racing Santander karşısında galibiyet istiyor. Santander'e karşı oynadıkları son 4 maçın 2'sini kaybedip, 2 kez de berabere kaldılar. Şimdi hedef bu seriyi sonlandırmak.

Racing Santander, ilk maçında Valencia karşısında 3-1 öndeyken sahadan 4-3'lük mağlubiyetle ayrıldı. Bu maçta kaçan 3 puan biraz olsun keyifleri bozdu. Sonrasında Levante ile sahalarında da golsüz berabere kaldılar. Şimdi form tutmaya başlayan bir ekip ile deplasmanda oynayacaklar ve işleri gerçekten zor. Falcao, Diego ve Arda üçlüsü Atletico Madrid'i yine galibiyete taşır. Sistem kuponlarında handikaplı Atletico Madrid denenebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder