Kayserispor - Fenerbahçe Maç Tahmini 23 Eylül 2011

Süperlig’de “üst üste elde edilen deplasman galibiyeti” rekorunu 10 maçlık seri ile elinde bulunduran Fenerbahçe, bu rekoru 11 maça çıkarmak için Kayseri deplasmanında ter dökecek.
Ligin ikinci haftasındaki Gazıantepspor deplasmanından 3-1′lik galibiyetle dönen Fenerbahçe, Galatasaray ile paylaştığı üst üste 9 maçlık deplasman galibiyeti rekorunu 10 maça çıkararak rekorun tek sahibi olmuştu.

Kayserispor’da diz ameliyatı olan Arjnatinli Cangele dışında eksik bulunmazken Fenerbahçe bu konuda dezavantaja sahip takım. Şöyle ki, başta Emre Belözoğlu ve Gökham Gönül olmak üzere, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal gibi her zaman 11′de yer bulabilen oyuncular sakatlık sebebiyle kadroya dahil edilemedi. Bunun yanında Almanya’da bulunan serkan kırıntılı da maçta forma giyemeyecek.
Tüm bu saydıklarımızın neticesinde Aykut Kocaman’ın Kayseriye götürdüğü 20 kişilik kadroya 17 yaşındaki Erten Ersu’yu 3. kaleci olarak ve genç savunma oyuncusu Hasan Erbay’ı dahil etti.

Son maçını 2 gün önce oynayan ve son 4 maçlık seride ard arda zorlu maçlar yapan Fenerbahçe için Kayseri deplasmanı çok zorlu geçeceğe benziyor.

Maçın geniş özetini www.ne-zaman.net adresinden takip edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder