TOTTENHAM - LIVERPOOL maç tahmini 18 eylül 2011

Tottenham sezona kötü başladıktan sonra ara transferde Adebayor ve Parker ile kadrosunu takviye etti ve geçen hafta ligde Wolves deplasmanında 2-0 kazandı. Bu galibiyette orta sahayı toparlayan ve Modriç ile süper bir ikili oluşturan Scott Parker kadar gol atan Adebayor’un da payı büyük. Hafta içinde Paok deplasmanında yine size önerdiğim gibi 0-0 berabere kaldılar. 2 maçtır gol yememeleri önemli çünkü savunmaları sezona felaket başlamıştı. Takımın kimyasının oturması için 2-3 haftaya daha ihtiyaçları var.

Liverpool ise geçen hafta Stoke deplasmanında 1-0 kaybetti ama fena oynamadı. Takımın kadrosu sürekli değiştiği için yenilerin alışması biraz daha zaman alacak. Meirelles’in gönderilmesi hata gibi gözükse de Adam o bölgede eksikliği hissettirmeyecektir. Suarez ve Kuyt ile başladıkları maçta çok verimli olamadılar ama Carrolll’un formsuzluğu buna mecbur bırakıyor. Asıl Gerrard döndükten sonra takım kendine gelecektir. Deplasmanda oyunları çok değişmiyor.

İki takım arasında geçen sezon oynanan iki maçı da Tottenham kazanmıştı ve son 4 maçın tamamı 2-3 gol aralığında bitti. Bu maç için önerim 2-3 gol ve biraz risk almak isteyenler için 2…

0 yorum:

Yorum Gönder