PSV - Ajax maç tahmini 18 eylül 2011

Lider Ajax’ın üç puan gerisindeki Psv, sahasında son şampiyonu konuk ediyor. Lige kötü girse de sonradan aldığı üç galibiyetle toparlanma sürecine giren Psv, geçtiğimiz hafta deplasmanda Venlo karşısında 3-3 berabere kalarak şaşırttı. Kaldı ki bu karşılaşmada kırmızı beyazlı ekip maçta 2-0 öne geçmesine karşın 3-2 yenik duruma düşerek taraftarlarına oldukça ilginç anlar yaşattı. Öte yandan içerdeki iki maçını da kazanan Psv, bu maçı kazanarak aradaki puan farkını kapatmak istiyor.

Ajax ise geçen sene De Boer’un takıma gelişi ile birlikte uçuşa geçmiş ve sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı. Aslında bu sezon da Amsterdam ekibi kaldığı yerden devam ediyor. Oynadığı beş maçta dört galibiyet, bir beraberlik elde eden kırmızı beyazlı takımın bütün maçları da üst bahislerle neticelendi. Ayrıca Ajax hafta arasında Lyon ile karşılaştı ve bu karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Ajax ile ilginç olan nokta ise ligde oynadığı bütün karşılaşmaların sadece üst değil tg4-6 bahsiyle de neticelenmesi.

Zorlu derbide Ajax’ın yenileceğini düşünmüyorum. Hatta deplasmandan bir galibiyetle bile gelebilirler. Ama her şeyin ötesinde tavsiyem üst bahsi. Sonrasında ise 2 seçeneği bence tercih edilir

0 yorum:

Yorum Gönder