Liverpool - Wolves Maç Tahmini 24 Eylül 2011

Ligde 2 haftadır kaybeden Liverpool geçen hafta 4-0 kaybettiği Tottenham maçında biraz da hakem kurbanı oldu. Ama bu oynanan kötü futbolun mazareti olamaz. Dalglish’in takımda bazı isimleri kulübeye çekmesi bekleniyor. Hafta arasında Lig Kupasında deplasmanda Brighton’ı 2-1 yenerek tur atladılar. Farklı isimler sahadaydı ve Suarez gol kaçırma rekoru kırmasa skor çok farklı olabilirdi. Bu maçta kendisini gösteren Bellamy kadroyu zorlayacak isimlerin başında geliyor. Coates ise daha alışma aşamasında.

Liverpool’un en büyük sıkıntısı büyük para verilerek alınan Carroll’un hala çok kötü oynaması. Ama evlerinde çok daha farklı oynuyorlar.

Wolves ise iyi başladığı sezonda sahasındaki son 2 lig maçında adeta dağıldı ve Tottenham’a 2-0 , ligin yenisi QPR’a ise 3-0 kaybetti. Ama belliydi bu kadronun ayni istikrarda devam etmesini bekleyemezdik. Hafta içinde de Lig kupasında Milwall’u 5-0 yenerek yine şaşırttılar. Geçen sezon Anfield’da kazanmışlardı ama bu kez şanslarının olmadığını düşünüyorum. Liverpool kazanır, isteyenler üst de oynayabilir

0 yorum:

Yorum Gönder