Barcelona - Atl. Madrid Maç Tahmini 24 Eylül 2011

İspanya'da haftanın sonucu merakla beklenen karşılaşmasında Barcelona ile Atletico Madrid Cam Nou'da karşılaşacak. Osasuna karşısında aldığı 8-0'lık sansasyonel galibiyetin ardından bu hafta Valencia ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Barcelona'da, Pep Guardiola'nın rotasyon düşüncesi zaman zaman takımın ritmini bozabiliyor.

Sociedad deplasmanında Messi kulübedeydi Barça puan kaybetti, Valencia deplasmanında David Villa yedek kulübesindeydi Barça yine puan kaybetti! Pep'in takımın dinamik taşlarıyla oynaması şu ana kadar beklenen sonucu vermedi! İspanyol basını da bu konu üzerinde duruyor. Rakip Atletico Madrid ise teknik direktör Manzano'nun takımın başına geçmesinin ardından yapılanmasını yavaş yavaş tamamlamaya başladı. Falcao, Reyes, Diego ve Reyes dörtlüsünün form grafiği her geçen hafta artmaya başladı. Özellikle Falcao'nun performansı adeta parmak ısırtıyor. İddaa'nın bu maç için Barcelona verdiği oran ciddi anlamda 'komik'...

La Liga'nın en formda takımlarından biri olan Atletico karşısında Barcelona'ya 1.05'ten galibiyet denemek büyük mantıksızlık olur. Alternatif bahislere yönelmekte fayda var.

0 yorum:

Yorum Gönder